BEGİKAD’TAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 18/01/2024 11:09

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve İş Kadınları Spor Kulübü Derneği Başkanı İlker Bayram ve yönetimi ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; bir süre Artvin ve spor üzerine sohbet edildi.

BEGİKAD Başkanı Bayram, ziyaret anısına Başkan Elçin’e Kartal figürlü plaket hediye etti.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek BEGİKAD’ın çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; BEGİKAD ve Beşiktaş kongre üyesi Anıl Nuri Elçin, Artvin Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Cemil Yıldırım ilimiz  iş insanlarından Kıvanç Duyan,Mete Okumuş, Murat Yılmaz, gazeteci, sunucu ve Artvin Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği üyesi Şakir Kara eşlik etti.